We use cookies to improve our services and to make you offers related to your preferences. If you continue browsing, we will consider that you allow us to use them. You can change the settings or get more information on our Terms of use & Cookies Policy.

Close


ok
Close

Error


Please wait while processing...


Deselect All

Filter by

Category
See all
Search within these results
Our Offers
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 5
Nyomtatási technológia
See all
Lap formátum
Márka
See all
Szín
Súly
See all
Sustainable Selection
eco-filters
   

Our Partners shops

       

News

Betétdíjas PET palackok és dobozok
2024.01.01-i hatállyal Magyarországon életbe lép az italok visszaváltható csomagolásáról szóló törvény.

>>> Ugrás a blogra

Lyreco blog
Fedezzen fel érdekes cikkeket aktuális témákról, amelyeket rendszeresen közzéteszünk blogunkon.

>>> Ugrás a blogra

Fehér irodai papír

  ( 50  products )
A legjobb minőségű fehér irodai papír A3, A4 és A5 formátumban. Nyomtassa ki minden dokumentumát a Lyreco társaság kiváló minőségű fehér irodai papírjára.

Az irodai papír az információk terjesztésének egyik leggyakrabban használt módja bármely társaságnál. Ezért mindenki arra törekszik, hogy minden dokumentum hibátlannak hasson. A Lyreco társaságnál olyan fehér irodai papírt kínálunk, amely már első pillantásra kiemeli a prezentáció minőségét a vállalatuknál. Tekintet nélkül az alkalmazásra, legyen szó nyomtatásról, írásról, rajzolásról, jegyzetekről, a Lyreco társaság irodai papírja minden nyomtatott dokumentumát biztosítja. Tökéletes felületű fehér papír, könnyen használható és természetesen hibátlan minőségű.

Fehér irodai papír: minden célra más méret

Tekintet nélkül arra, mire akarja a papírt használni - a hatékony munkateljesítményhez fontos a megfelelő papír.

A papír formátuma, tömege, fehérsége, átláthatósága, vastagsága és struktúrája... Válasszon bármit: a Lyreco társaságnál fokozott minőségű irodai papírt garantálunk. A4, A3, A5 formátum, még nagyobb vagy kisebb, vagy speciális papír: kínálatunk sokoldalú és minden négyzetmilliméterről sugárzik a minőség.

A fehér irodai papír megbízható beszállítóját keresi? A Lyreco társaságnál megvan, amit keres. Termékválasztékunkban ismert papírmárkák szerepelnek, mint például a Clairefontaine, Navigator, Discovery, UPM, Mondi...

Kiváló ár-minőség arányú papírt keres? Akkor rendelje meg a saját Lyreco márkájú fehér irodai papírunkat. Irodai papírunk mindazon minőségi követelményeknek megfelel, amelyekkel még a legnagyobb perfekcionista is elégedett lesz. Nálunk csúcsminőség garantált, a legjobb árért.

Rendeljen fehér irodai papírt a Lyreco társaságtól. Tekintse meg a színes és újrahasznosított papír kínálatunkat is. Ha nyomtatáshoz vásárol fehér papírt, tekintse meg a tonereket és tintapatronokat is a nyomtatókhoz.

Segítünk a választásban

Elveszett a fehér irodai papír kínálatában? (info-p). Tudja meg, mely paraméterekre kell odafigyelnie, és válassza ki könnyebben a cége számára megfelelő papírt.

TOVÁBB AZ "FEHÉR IRODAI PAPÍR" INFOGRAFIKÁHOZ

Szeretne többet megtudni? A termékeinkre és szolgáltatásainkra vonatkozó összes kérdését tegye fel nekünk e-mailben vagy a 0800 10 14 14 telefonszámon. Természetesen bármikor kapcsolatba léphet saját Lyreco üzleti képviselőjével.

Display in:

Grid mode List mode

You have already signed up the back in stock alert

www.fsc.org
EU Ecolabel
product
Already customer or become customer?
www.fsc.org
EU Ecolabel
product
Already customer or become customer?
www.fsc.org
EU Ecolabel
product
Already customer or become customer?
www.fsc.org
EU Ecolabel
product
Already customer or become customer?

The best brands are on Lyreco: