We use cookies to improve our services and to make you offers related to your preferences. If you continue browsing, we will consider that you allow us to use them. You can change the settings or get more information on our Terms of use & Cookies Policy.

Close


ok
Close

Error


Please wait while processing...


Deselect All

Filter by

Category
See all
Search within these results
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = false search.facets empty = true search.facets size = 0
   

Our Partners shops

       

News

Grön omställning
Se vad vi gör för att säkerställa en grön omställning.

Se de senaste projekten!

Senaste nytt
Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna om produkter och från Lyreco Group.

Läs mer här!

Datorskärm

  ( 7  products )

Anslut en datorskärm och få ut mer av din dator

Sitter du vid en stationär dator måste du ha en ansluten datorskärm för att kunna arbeta. Men det kan också finnas många fördelar med att kombinera din bärbara dator med en stor datorskärm. Läs mer om det här nedan.

Vi har datorskärmar i följande tumstorlekar:Datorskärm

  • 21,5“
  • 23,8“
  • 24“
  • 27“

Från märken som Samsung, NEC och Viewsonic.

Justerbar datorskärm från Samsung

Från Samsung har vi en 24-tums LED-skärm med widescreen i 16:9-format och en upplösning på 1920 x 1080 pixlar. Denna datorskärm är mycket användbar både på kontoret och hemmakontoret bl.a. eftersom den är höjdjusterbar och har swivel- och pivotfunktion. Det betyder att du kan justera och vinkla skärmen så att den passar perfekt för både när du sitter och när du står.

Varför är det bra att koppla en datorskärm till en bärbar dator?

Sitter du ofta och arbetar vid en bärbar dator kan du lätt bli trött i både ögon och nacke av att titta på den lilla skärmen. Att ansluta en extern datorskärm är en snabb och billig lösning som ökar arbetseffektiviteten väsentligt.

Några av fördelarna med att koppla en extern skärm till en bärbar dator:

  • Stora dokument blir väsentligt lättare att arbeta med.
  • Arbetsställningen förbättras i och med att du kan placera datorskärmen i ögonhöjd och således slipper böja nacken nedåt mot den mindre skärmen.
  • Du kan arbeta på två skärmar och ha olika dokument öppna på samma gång utan att växla mellan dem.

Om du vill öka arbetseffektiviteten ännu mer rekommenderar vi att du ansluter en trådlös mus och ett externt tangentbord.

LED skärm

En LED skärm fungerar genom att blockera ljuset. Vätskekristallerna som finns mellan två vertikala rutor av polariserat glas, gör det möjligt att manipulera ljusets intensitet när det passerar in. Genom att kristallerna vrider sig för att ändra ljusets intensitet, kan en LED skärm visa ljusa tillstånd, mörka tillstånd och allt däremellan, och på det viset ge tittaren kristallklara och levande bilder.

En LED skärm använder sig av LED-lampor för att tända displayen. Dessa lampor kan användas på två olika sätt. Antingen genom att placera lysdioderna runt omkretsen eller genom att lysdioderna sitter på baksidan av skärmen.

Fördelar med en LED skärm

Det finns många olika sorters skärmar på marknaden, men har du bestämt dig för att köpa en LED skärm, finns det många fördelar.

Utseendet på en LED skärm är snyggt, eftersom en tunn skärm har en mer modern och stilren look. Denna typ av skärm är lätt att placera på en fot på ditt skrivbord och den har även höjdjustering och svängningsfunktion. På grund av att dessa skärmar är så enkla att placera är de väl värda att investera i.

En annan positiv egenskap för LED skärmar, är att de förbrukar mindre energi. En LED skärm förbrukar trettio till fyrtio procent mindre energi jämförelsevis med andra skärmar, vilket gör den mycket energieffektiv samt sparar konsumenternas pengar på lång sikt.

Bildkvaliteten är mycket bra för denna typ av skärm. Detta märker du mest på färger och kontraster. En LED skärm kompromissar helt enkelt inte med bildkvalitet, bildfärg och ett snyggt utseende!

Komplettera med tangentbord, monitorarm, skärmfilter och ståmatta

Det ska inte mycket till för att skapa en välfungerande och behaglig arbetsstation för dig själv. Med några få enkla medel kan du skapa en bättre arbetsmiljö för dig själv:

Priser 
Beställ gratis inloggning och få mängder av fördelar: 

  • Se alla priser och onlineerbjudanden 
  • Beställ varor för leverans nästa vardag 
  • Lägg varor i kundvagnen löpande och bestäm själv leveransdag 

Vårt löfte 

√ Beställ innan kl. 16, så levererar vi nästa arbetsdag till de flesta delar av landet
√ Beställning dygnet runt på vår webbshop
√ Möjlighet till fri frakt
√ Gratis retur inom 30 dagar i obruten förpackning

Frågor? 
Ring 036-19 89 00 – våra rådgivare står redo att svara på dina frågor kl. 08.00-17.00 varje vardag.

Display in:

Grid mode List mode

You have already signed up the back in stock alert

product
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?

The best brands are on Lyreco: