We use cookies to improve our services and to make you offers related to your preferences. If you continue browsing, we will consider that you allow us to use them. You can change the settings or get more information on our Terms of use & Cookies Policy.

Close


ok
Close

Error


Please wait while processing...


INTOHIMOISTA JA TINKIMÄTÖNTÄ TYÖTÄ

Meillä on yli 120 000 kahviviljelijää, joilla on valtava tietotaito huolehtia kahvipensaista päivästä toiseen. Vuonna 2003 Nespresso perusti AAA Sustainable Quality™ -ohjelman yhdessä Rainforest Alliancen kanssa. Ohjelman puitteissa tuotetun kahvin alkuperä voidaan jäljittää aina kullekin kahviviljelijälle asti. Lisäksi ohjelman tavoitteena on suojella ympäristöä sekä parantaa kahviviljelijöiden hyvinvointia. Viljelijöitä opastaa yli 450 omistautunutta agronomia, joista 34 % on naisia. Agronomit tekevät yhteistyötä viljelijöiden kanssa antaen viljelijöille koulutusta ja teknistä tukea, jotta he voivat parantaa laatua, kestävyyttä ja tuottavuutta sekä saada samalla markkinahintaa korkeampaa korvausta raakakahvista.

nespresso

 

 

Mitä tiedät juomasi kahvin hiilijalanjäljestä?

 


Vastuullisuus on iso osa Nespresson liiketoimintaa. Olemme aina halunneet tarjota kahvinystäville täydellisen kupillisen kahvia kuormittamatta ympäristoä.Tätä lupausta toteutamme sanoista tekoihin.

 

 

      LUE LISÄÄ       
 

ORIGINS-ALKUPERÄMAAKAHVIEN AINUTLAATUISET JA TASAPAINOISET MAUT

origins

Nespresso Professional –kahvilajeja valikoimissamme on 18, joista kuusi on erityisiä Origins-alkuperämaakahveja. Alkuperämaakahvit ovat kukin ainutlaatuisia makumaailmoiltaan. Jokainen alkuperämaakahvi on valittu tietyltä alueelta yhdestä maasta, joissa on omat erityiset viljely-, sadonkorjuu- ja käsittelytapansa.

 

    LUE LISÄÄ   

 

KIERRÄTYS ON VASTUULLISUUTTA

Alumiini on täysin ja ikuisesti kierrätettävä raaka-aine. Jokaista kierrätyksestä kerättyä alumiinikiloa kohden saadaan kilo alumiinia uudelleen käyttöön.

Viime vuonna pohjoismaissa kierrätettiin 30 tonnia kahvikapseleita


LUE LISÄÄ



Tutustu ja tilaa

 


ASIAKASPALVELU   

Nespresso-asiantuntijamme ovat tavoitettavissa maanantaista perjantaihin 8.00-16.00 välillä.

Asiakaspalvelunumero: 0800 177 500

nbs.asiakaspalvelu@lyreco.com


   

The best brands are on Lyreco: