We use cookies to improve our services and to make you offers related to your preferences. If you continue browsing, we will consider that you allow us to use them. You can change the settings or get more information on our Terms of use & Cookies Policy.

Close


ok
Close

Error


Please wait while processing...


Deselect All

Filter by

Category
See all
Search within these results
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = false search.facets empty = true search.facets size = 0
   

Our Partners shops

       

News

Grønn omstilling
Se hva vi gjør for å sikre den grønne omstillingen.

Se de siste prosjektene!

Siste nytt
Hold deg oppdatert med de siste produktnyhetene og Lyreco

Les mer her!

Nøkkelringer

  ( 2  products )

Nøkkelskilt og nøkkelring i ett 

Nøkkelskilt med innstikk som du kan skrive på, så du vet hva nøklene passer til. Skrivefeltet er praktisk, og du kan enkelt selv skifte det.  

Obs!
Ikke skriv adresse på nøkkelskiltet hvis nøkkelen kan misbrukes av andre. Bare skriv f.eks. navnet på kontoret eller møtelokalet eller et annet stikkord for hva nøkkelen skal brukes til. 

Slik skifter du ut skiltet i et nøkkelskilt 

Vi har to slags fargede nøkkelskilt. Fra Pavo har vi nøkkelskilt der du ikke trenger å ta ut nøkkelen for å skifte etiketten. Etiketten er synlig gjennom et plastinnstikk som dras ut. Deretter åpner du det og skriver på etiketten. Innstikket av plast beskytter etiketten mot smuss og fuktighet og har samme farge som resten av nøkkelskiltet, dvs. blå, gul, rød eller grønn. Pakken inneholder 10 stk. assorterte nøkkelskilt. 

Foretrekker du at etiketten er synlig gjennom et klart stykke plast, skal du velge vårt assorterte nøkkelskilt i 6 forskjellige farger. Her holdes etiketten på plass av nøkkelringen, som du må ta ut av nøkkelskiltet for å bytte etiketten. Til gjengjeld er det enkelt, og etiketten er lett å lese, samtidig som den er beskyttet mot smuss. Pakken inneholder 20 stk. assorterte nøkkelskilt. 

Nøkkelklips

En annen praktisk nøkkelring eller nøkkelskilt er vår nøkkelklips. Nøkkelringen er enkel å åpne, og du trenger ikke å åpne den for å bytte hverken nøkkel eller nøkkelring. Pakken inneholder 2 blå, 2 sorte, 1 gul og 1 rød nøkkelring. 

Bruk nøkkelskilt i nøkkelringen 

Uansett hvilken type av nøkkelskiltene du velger, så er den lille ringen i nøkkelskiltet enkel å sette inn i en annen nøkkelring hvis du har behov for å kombinere flere nøkler i et sett. 

Hva kan man bruke fargede nøkkelskilt til?

Det smarte ved fargede nøkkelskilt er at du raskt og enkelt kan finne den nøkkelen du trenger. For det er mye enklere å finne for eksempel den grønne nøkkelen enn å måtte lese på hver nøkkel, eller se på takkene på nøklene, som ofte kan ligne hverandre.

Hold orden på nøklene på en nøkkeltavle

Pavos nøkkeltavle er ideell til å ha hengende på veggen. Den har 50 metallkroker med plass til 50 nøkler med nøkkelskilt. Materialet er mørkegrått metall på en 2 mm tykk plate, som er enkel å henge opp. 

Bruk et nøkkelskap til å låse nøklene inne

Er det viktig at nøklene ikke kan brukes av enhver, må dere velge et nøkkelskap. Vi har nøkkelskap med kode, nøkkel eller kombinasjonslås. Velg mellom et skap med plass til 20 nøkler som det minste, eller helt opptil 300 nøkler som det største. Det er plass til å henge nøkler med nøkkelskilt i skapene. 

Finn også hengelåser

Til f.eks. garderobeskap eller arkivskap kan det bli behov for hengelåser til å låse skapet. Finn hengelåser med enten nøkler eller kombinasjonskoder.  

Priser

Opprett en gratis påloggings-ID og få mange fordeler:  

Se alle priser og onlinetilbud
Bestill varer med levering neste virkedag
Legg varer i kurven fortløpende og bestem selv leveringsdag

Vi lover deg

 √ Bestill innen kl. 16, og vi leverer neste arbeidsdag i det meste av Norge  

√ Bestillingsmulighet døgnet rundt i vår nettbutikk   

√ Gratis levering ved kjøp for over 500 kroner  

√ Gratis retur innen 30 dager i ubrutt emballasje

Spørsmål? 

Ring 21 03 03 00 alle hverdager fra kl. 70 til 16.30, og rådgiverne våre er klare til å svare deg!

Display in:

Grid mode List mode

You have already signed up the back in stock alert

product
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?

The best brands are on Lyreco: