We use cookies to improve our services and to make you offers related to your preferences. If you continue browsing, we will consider that you allow us to use them. You can change the settings or get more information on our Terms of use & Cookies Policy.

Close


ok
Close

Error


Please wait while processing...


Deselect All

Filter by

Category
See all
Search within these results
Our Offers
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 5
Udskriftsfarve
See all
Printteknologi
Product Type
Produkttilstand
Varemærke
Sustainable Selection
   

Our Partners shops

       

News

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Originale blækpatroner

  ( 415  products )

Køb originale blækpatroner og opnå udskrifter i højeste kvalitet 

Når du skal købe farve til din printer, kan du vælge mellem originale og kompatible printerpatroner. De originale blækpatroner er dem, som er produceret af samme firma som din printer.

Få hjælp til at finde de rette printerpatroner på vores webshop 

Hvis du eksempelvis har en HP-printer, er de originale farvepatroner altså dem, som HP producerer specielt til den pågældende printer. Fordelen ved originale patroner er, at de netop er fremstillet specifikt med henblik på at levere ensartede udskrifter på den givne printer, og derfor er du sikret udskrifter i allerhøjeste kvalitet. På vores webshop kan du nemt og hurtigt få hjælp til at finde lige netop dine printerpatroner. Ved at trykke på "Find dine printerpatroner" kan du klikke på producenten af din printer samt modelnavnet, og dermed hurtigt finde de blækpatroner, som du skal bruge.

Sammenlign pris og kvalitet 

Originale patroner er generelt en del dyrere end kompatible, og derfor kan det godt betale sig at sammenligne pris og kvalitet. Afhængigt af dit udskriftsbehov og dine krav til resultatet, kan det være værd at overveje om kompatible printerpatroner vil være den bedste løsning for dig og dit behov. Der er jo ingen grund til at bruge unødvendige penge på noget, som kan løses billigere og samtidigt opfylde de krav, du har til dine udskrifter.

Bestil en returkasse her på siden, når blækpatronerne skal kasseres

Blækpatroner og tonere kan være skadelige for miljøet, og derfor er det vigtigt, at de kasseres på en hensigtsmæssig måde. Hos Lyreco tilbyder vi en løsning, hvor du kan bestille en gratis returkasse til patronerne her på siden. Når kassen er fyldt, skal du bare kontakte vores kundeserviceafdeling og bestille en gratis afhentning. Så henter vi kassen og kasserer dens indhold med omtanke for miljøet. Med den løsning kan vi sammen tage ansvar og passe på vores fælles miljø.

Få det optimale ud af dine udskrifter og kopier med det rigtige kopipapir

Det er ikke kun blækpatronerne, der afgør udfaldet og kvaliteten af dit udskrift. For at få det bedst mulige resultat er det også vigtigt at vælge noget godt papir. Her i webshoppen har vi et stort udvalg af hvidt kopi- og printerpapir i forskellige formater og kvaliteter. Husk, at vi også tilbyder kopipapir med diverse miljømærkninger. Du kan finde frem til dem ved at bruge filtreringsmulighederne i venstre side af webshoppen, når du er inde på kategorien med papir.

Priser

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele:

  • Se alle priser og online tilbud
  • Bestil varer med dag til dag-levering
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af Danmark
√ Bestillingsmulighed døgnet rundt i vores webshop 
√ Mulighed for fri fragt
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål?

Ring 70 100 500  alle hverdage fra kl. 8 til 16.30, og vores rådgivere er klar til at svare dig!

Display in:

Grid mode List mode

You have already signed up the back in stock alert

The best brands are on Lyreco: