We use cookies to improve our services and to make you offers related to your preferences. If you continue browsing, we will consider that you allow us to use them. You can change the settings or get more information on our Terms of use & Cookies Policy.

Close


ok
Close

Error


Please wait while processing...


Deselect All

Filter by

Category
See all
Search within these results
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 3
Varemærke
Størrelse
Vægt
   

Our Partners shops

       

News

Ansvarlig omstilling
Se hvad vi gør for at sikre en ansvarlig omstilling.

Se de seneste projekter!

Seneste nyheder
Bliv opdateret på vores seneste nyheder.

Læs mere her!

Helmasker og halvmasker

  ( 9  products )

Helmasker og halvmasker

Helmasker og halvmasker beskytter brugeren i arbejdssituationer, hvor der kan forekomme skadelige partikler og gasser. Det er altid vigtigt inden køb at afgøre, hvilken type partikler og evt. gasser, hel- eller halvmasken skal beskytte mod, så du foretager det forsvarlige valg.

Hvad er en halvmaske?

En halvmaske er et åndedrætsværn, der som navnet antyder, dækker halvdelen af dit ansigt, dvs.- din hage, din næse og din mund. Halvmasker giver derfor bedre udsyn end helmasker, som dækker hele dit ansigt, til gengæld er risikoen for utætheder større ved brug af en halvmaske. Af samme grund må halvmasker ikke benyttes af personer med skæg. 

Halvmasker skal anvendes, hvor koncentrationer af partikler og gasser har en volumenprocent op til 0,1.

Halvmasker fås både med fast monterede og udskiftelige filtre, som du også finder her på siden.

Hvad er en helmaske?

En helmaske dækker hele dit ansigt, dvs. både hage, mund, næse, øjne og pande og giver derfor mindre risiko for utætheder. Du er således maksimalt beskyttet, hvis du anvender en helmaske som åndedrætsværn.

Helmasker skal anvendes ved koncentrationer af partikler og gasser med en volumenprocent på op til 0,5 og når beskyttelse af øjnene er påkrævet.

Vi fører helmasker og halvmasker fra 3M, som alle har justerbare stropper og er designet og udviklet til at fungere optimalt til givne arbejdsbetingelser.

Har du brug for vejledning, er vores kunderådgivning klar til at uddybe forskellene og hjælpe dig på 70 100 500 mellem kl. 8 og 16.30 hver dag.

Hvornår skal du bruge hel- og halvmaske?

Om du skal bruge hel- eller halvmaske afhænger af det arbejde, du skal udføre. Uanset typen af arbejde gælder, at du skal bruge masken fra start til slut. Måske skal du også bruge sikkerhedsbriller, sikkerhedshjelm eller høreværn? Det er belastende for din krop og vejrtrækning at arbejde med åndedrætsværn. Sørg derfor altid at holde pauser jævnligt.

Find udskiftelige filtre til hel- og halvmasker her

Hel- og halvmasker er begge genanvendelige og fungerer ved, at du indsætter den type partikelfilter, som du skal bruge til dit pågældende arbejde. Sørg for, at partikelfiltre og maske er kompatible. Her på siden finder du partikelfiltre mod f.eks. faste og væskeformige partikler, mod organiske dampe og uorganiske gasser og andre typer. Alle certificerede efter EN-standarden.

Hvad er en støvmaske, og kan du bruge den i stedet for en hel- eller halvmaske?

En støvmaske er et filtrerende åndedrætsværn.

Det betyder, at filteret er indbygget i masken og derfor ikke kan udskiftes. Støvmasker af den type kaldes derfor også engangsmasker, og de kan derfor ikke erstatte hverken en hel- eller halvmaske. Det skyldes også, at støvmasker ikke kan filtrere og beskytte mod de samme typer gasser og dampe som hel- og halvmasker. Se under de enkelte støvmasker, hvilke forskellige partikelsammensætninger og industrier, de er godkendt til.

Find engangsdragter og beskyttelsesdragter hos Lyreco

Ofte bliver helmasker og halvmasker anvendt sammen med enten engangsdragter (malerdragter) eller deciderede beskyttelsesdragter.

Find engangsdragter og beskyttelsesdragter til forskellige industrier her.

Priser

Opret et gratis kundelogin og få masser af fordele:

  • Se alle priser og online tilbud
  • Bestil varer med dag til dag-levering
  • Læg varer i kurven løbende og bestem selv leveringsdag

Vi lover dig

√ Bestil inden kl. 16, og vi leverer næste arbejdsdag i det meste af Danmark
√ Bestillingsmulighed døgnet rundt på vores webshop 
√ Mulighed for fri fragt
√ Gratis returnering indenfor 30 dage i ubrudt emballage

Spørgsmål?

Ring 70 100 500 alle hverdage mellem kl. 8 og 16.30, og vores rådgivere er klar til at svare på dine spørgsmål. 

The best brands are on Lyreco: