We use cookies to improve our services and to make you offers related to your preferences. If you continue browsing, we will consider that you allow us to use them. You can change the settings or get more information on our Terms of use & Cookies Policy.

Close


ok
Close

Error


Please wait while processing...


Lyreco BÓNUSZprogram - új Lyreco hűségprogram azon ügyfeleink* számára, akik hosszú távon bennünket választottak - csatlakozzon hozzájuk Ön is!
* kis- és középvállalkozások
Csatlakozzon a Lyreco hűségprogramjához, amely a tőlünk rendszeresen vásárló partnereinknek szól!
Szeretnénk megjutalmazni hűséges ügyfeleinket az együttműködésükért. Vegye igénybe szolgáltatásainkat, intézze nálunk beszerzéseit vállalkozása számára úgy, mint eddig, gyűjtse a pontokat a Lyreco BÓNUSZprogram keretében, majd az összegyűjtött pontokat váltsa be egy jutalomra, és örvendeztesse meg vele a csapatát!
Több mint 250 ajándék közül válogathat, melyekkel akár azonnal meglepheti magát és munkatársait, vagy gyűjtögethet még egy ideig, és így még értékesebb jutalomra is szert tehet!
+
Több mint 250 ajándék közül választhat
+
Minden vásárlásért pontokat adunk
+
A pontok egy éven keresztül beválthatók
BÓNUSZ+ termékek - minden hónapban kiválasztunk néhány olyan terméket, amelyekért extra bónuszpontok járnak.
Íme, pár BÓNUSZ+ termék a sok közül, amelyekért ebben a hónapban extra pontokat szerezhet:

Hogyan csatlakozhatok a Lyreco BÓNUSZprogramhoz?

1.
Regisztráljon a Lyreco BÓNUSZprogramra a következő címen www.lyrecobonus.hu
2.
24 órán belül visszaigazoló e-mailt fog kapni.
E-mail
3.
Vásároljon és gyűjtse a pontokat!

Milyen ajándékok várják?

Csatlakozzon a Lyreco BÓNUSZprogramhoz most és szerezze meg az 500 pontos belépési BÓNUSZT!
A Lyreco BÓNUSZprogrammal kapcsolatos további információkért forduljon értékesítési képviselőjéhez!

A Lyreco BÓNUSZ hűségprogram részvételi feltételei
Gyakori kérdések
Regisztráció
Automatikusan tagja leszek a Lyreco BÓNUSZprogramnak, ha van Lyreco ügyfélszámom? Nem, regisztrálnia kell a BÓNUSZprogramra az ügyfélszámával a következő címen: www.lyrecobonus.hu. 24 órán belül küldünk egy e-mailt, amelyben megerősítjük a fiók aktiválását. Ezután bejelentkezhet a www.lyrecobonus.hu oldalon a BÓNUSZ ügyfélfiókjába.
Ki lehet a Lyreco BÓNUSZprogram tagja? A hűségprogram kizárólag a LYRECO CE, SE ügyfeleinek – kis- és középvállalkozásoknak – szól. A résztvevőt a hűségprogramban egy erre felhatalmazott személy képviseli, aki a résztvevő vezető testületeinek tudomásával cselekszik.
Milyen adatokat kell kitöltenem a regisztráció során? A sikeres regisztrációhoz kérjük, adja meg a cége adatait, az ügyfélszámát és a munkahelyi e-mail címét, amelyet a lyreco.hu oldalra való bejelentkezéskor használ! Ha nem a Lyreco webáruházon keresztül rendel, akkor ellenőrizzük az Ön adatait a vásárlókártyáján, vagy felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Hogyan találom meg az ügyfélszámomat? Ügyfélszámát a lyreco.hu webáruházban a bejelentkezés után a „Profilom” menüpont alatt, a szállítólevélen vagy a számlán találja meg.
Ha több szállítási címem (ügyfélszámom) van, melyiket kell megadnom a BÓNUSZprogramra való regisztrációkor? Ha több ügyfélszámmal (több szállítási címmel) rendelkezik, akkor a pontokat külön-külön is gyűjtheti – regisztrálja a kívánt ügyfélszámokat! Ha az összes szállítási cím pontjait egy helyen szeretné gyűjteni, regisztrálja az elsődleges ügyfélszámát!
Mi történik, ha a regisztráció során a lyreco.hu webáruházban megadottaktól eltérő elérhetőségeket adok meg? Az elérhetőségeknek meg kell egyezniük a lyreco.hu webáruházban megadottakkal. A BÓNUSZprogram keretében lehetőség van arra, hogy a számlázási címtől eltérő szállítási címet adjon meg. Ha nem a Lyreco webáruházon keresztül rendel, akkor ellenőrizzük az Ön adatait a vásárlókártyáján, vagy felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Pontok
Már a regisztráció kezdetétől fogva gyűlnek a pontjaim a BÓNUSZ számlámon? Nem, meg kell várnia, amíg a fiókját aktiválják. 24 órán belül küldünk egy e-mailt, amelyben megerősítjük a fiók aktiválását. Ha már be tud jelentkezni a www.lyrecobonus.hu oldalon a fiókjába és látja az elérhető jutalmakat, a BÓNUSZ számlája aktív.
Hogyan gyűjthetek pontokat a megrendelésekért, ha már van aktív BÓNUSZ számlám? A megvásárolt termékekért automatikusan jóváírjuk a pontokat. Minden egyes rendelés végén látni fogja a kosarában lévő pontokat, amelyek a következő hónap 10. munkanapjáig automatikusan jóváírásra kerülnek a pontgyűjtő számláján.
Hány pontot kapok a rendelésemért? A BÓNUSZprogram tagjaként a vásárláskor minden 270 Ft után (áfa nélkül) 1 BÓNUSZ pontot kap. (Számítási példa: a számla összege 27 000 Ft áfa nélkül = 100 pont) Az adott hónapban megszerzett pontokat a következő hónap 10. munkanapjáig automatikusan jóváírjuk a pontgyűjtő számláján.
Vannak olyan termékek, amelyek megvásárlásáért nem kapok pontokat? A Lyreco-nál mindent megtalál, amire szüksége van egy sikeres munkanaphoz. Ezért nincsenek korlátozások, és MINDEN TERMÉKÉRT, amit tőlünk vásárol, pontokat kap.
Mikor írják jóvá a pontokat a lyrecobonus.hu számlámon, és honnan fogok tudni róla? A pontokat a regisztrált ügyfélszámra kiállított számlák után írjuk jóvá. Az adott hónap alatt szerzett pontokat legkésőbb a következő hónap 10. munkanapjáig jóváírjuk a BÓNUSZ számláján.
A pontgyűjtő számlán bekövetkező változásokról e-mailben értesítjük Önt, és a lyrecobonus.hu fiókjába bejelentkezve bármikor ellenőrizheti a pontok aktuális állapotát.
Mennyi ideig érvényesek az összegyűjtött pontok? A megszerzett pontok a jóváírástól számított 12 hónapig érvényesek. Ha a pontok jóváírása 2024. 02. 05-én történt, akkor azok 2025. 02. 05-ig érvényesek. A pontok érvényességéről a lyrecobonus.hu oldalon található fiókjába való bejelentkezés után tájékozódhat. Emellett aktív ügyfelünknek kell lennie.
További információkért kérjük, olvassa el a BÓNUSZprogram általános szerződési feltételeinek 2. szakaszát! Szabályok.
BÓNUSZ+ termékek
Mi a különbség a BÓNUSZ és a BÓNUSZ+ pontok között? BÓNUSZ pontokat a normál termékek megvásárlásáért, BÓNUSZ+ pontokat pedig csak a kiválasztott, BÓNUSZ+ termékként megjelölt termékekért kap.
Mik azok a BÓNUSZ+ termékek és hol találom őket? A BÓNUSZ+ termékekért a szokásosnál (minden 270 Ft után 1 BÓNUSZ pont (áfa nélkül) több pont jár, így gyorsabban megszerezheti a jutalmat.
Az így megjelölt termékek megvásárolhatók a lyreco.hu oldalon, és megtalálhatók a BÓNUSZ program információs aloldalán; a szűrőkben a termékek böngészésekor a bal oldalon és a főoldalon a „Válogatásunk” részben. A BÓNUSZ+ termékek listája minden hónapban megújul.
A BÓNUSZ+ termékek a Lyreco BÓNUSZ oldalon is elérhetőek? A BÓNUSZ+ jelzésű termékek csak a lyreco.hu webáruházunkban kaphatók. Ezek olyan termékek, amelyeket a tőlünk rendelt egyéb árukkal együtt tehet a kosarába és vásárolhat meg.
Pontok átváltása a jutalmakra
Hová szállítják a lyrecobonus.hu-ról rendelt jutalmamat? A jutalmak szállítási címét saját maga is megváltoztathatja a fiókjába való bejelentkezés után vagy minden egyes rendelés visszaigazolása előtt (pontok átváltása a jutalmakra).
Mennyi időbe telik a jutalom kiszállítása? A jutalmat általában 10 munkanapon belül kézbesítjük. Amennyiben egy adott ajándék iránt nagyobb az érdeklődés, a szállítási határidő 30 naptári napra meghosszabbítható. További információkért kérjük, olvassa el a BÓNUSZprogram általános szerződési feltételeinek 3. szakaszát! Az ajándékok megszerzése.
A lyrecobonus.hu révén megszerzett jutalom a lyreco.hu-tól megrendelt árukkal egy szállítólevélen fog megjelenni? Nem, mivel a megrendelt termékekkel szemben a jutalomra nem vonatkozik a másnapi kiszállítás. A jutalmat külön küldjük, és az nem jelenik meg a szállítólevélen vagy a számlán.
Reklamáció
Hogyan reklamálhatok, ha az ajándék sérült/nem működik/nem kaptam meg; vagy ha hibát vélek felfedezni a pontok jóváírásában? A BÓNUSZprogram révén megszerezhető jutalmakkal vagy a pontjaival kapcsolatos reklamációkat közvetlenül a lyrecobonus.hu oldalon, a fiókjában kell benyújtani. Az online űrlapot bejelentkezés után a rózsaszín sávban találja – „panaszok” vagy „kapcsolat”. A panasz beérkezéséről és állapotáról e-mailben fogjuk tájékoztatni Önt, az aktuális állapotot pedig bármikor megtekintheti a lyrecobonus.hu oldalon a „Fiókom – panaszaim” részben.
További információkért kérjük, olvassa el a BÓNUSZprogram általános szerződési feltételeinek 5. szakaszát! Árukra (ajándékokra) vonatkozó reklamáció.

The best brands are on Lyreco: