We use cookies to improve our services and to make you offers related to your preferences. If you continue browsing, we will consider that you allow us to use them. You can change the settings or get more information on our Terms of use & Cookies Policy.

Close


ok
Close

Error


Please wait while processing...


Deselect All

Filter by

Category
See all
Search within these results
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 3
Aplikácia/Použitie
Veľkosť štítku
Značka
   

Our Partners shops

       

News

Kávové riešenia do kancelárií
Ponúknite svojim zamestnancom útulné prostredie a zvýšte ich pracovný výkon možnosťou kvalitnej prestávky v práci so šálkou prémiovej kávy.

>>> CHCEM VEDIEŤ VIAC

Lyreco blog
Objavte zaujímavé články na aktuálne témy, ktoré pravidelne pridávame na náš blog.

>>> PREJSŤ NA BLOG

Nekonečné etikety (do ihličkových tlačiarní)

  ( 2  products )

Nekončené etikety

Nekonečné etikety do ihličkových tlačiarní sú špeciálne etikety, ktoré sa používajú v tlačiarňach s ihličkovou technológiou, ktoré sa využívajú v priemysle a obchode. Tieto etikety sú dodávané v nepretržitých pásoch a umožňujú tlačiť rôzne typy informácií, ako sú kódy výrobcu, názvy produktov, ceny a ďalšie údaje.

Nekonečné etikety do ihličkových tlačiarní majú zvyčajne držiaky, ktoré umožňujú ich správne vedenie cez tlačiareň a zároveň zabránia zaseknutiu a deformácii. Tieto etikety sa často používajú v priemyselných prostrediach a v obchodných prevádzkach, kde sa vyžaduje tlačenie veľkého množstva etikiet v krátkom čase. Vďaka nekonečnému pásovému dizajnu a rýchlemu tlačeniu sa etikety môžu rýchlo a efektívne tlačiť a aplikovať na produkty alebo balenia.

Display in:

Grid mode List mode

You have already signed up the back in stock alert

The best brands are on Lyreco: