We use cookies to improve our services and to make you offers related to your preferences. If you continue browsing, we will consider that you allow us to use them. You can change the settings or get more information on our Terms of use & Cookies Policy.

Close


ok
Close

Error


Please wait while processing...


Deselect All

Filter by

Category
See all
Search within these results
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 5
Technológia tlače
See all
Farba
See all
Formát listu
Gramáž
Značka
Sustainable Selection
eco-filters
   

Our Partners shops

       

News

Kávové riešenia do kancelárií
Ponúknite svojim zamestnancom útulné prostredie a zvýšte ich pracovný výkon možnosťou kvalitnej prestávky v práci so šálkou prémiovej kávy.

>>> CHCEM VEDIEŤ VIAC

Lyreco blog
Objavte zaujímavé články na aktuálne témy, ktoré pravidelne pridávame na náš blog.

>>> PREJSŤ NA BLOG

Farebný papier

  ( 37  products )

Farebný papier vo formáte A4 a A3, kvalitný papier na všetky použitia.

Farebný papier je efektívny nástroj na zvýraznenie vašich oznamov alebo kancelárskych dokumentov. Vašim oznamom bude venovaná zvláštna pozornosť so starostlivo zvoleným farebným papierom.
Správna farba papiera poskytuje pridanú hodnotu pre zobrazovanie obrázkov alebo pre ľahké usporiadanie dokumentov. Využijete ich na efektné výtlačky alebo fotokópie. Na farebné papiere bezchybne tlačia laserové aj atramentové tlačiarne a kopírky. Použite rôzne farby na špecifické účely v kancelárii. Zvoľte mix farieb aj rôzne veľkosti balenia a začnite tlačiť so štýlom. Farebný papier využijete napríklad ako titulné stránky sekcií v zakladačoch alebo archivačných mapách.
V spoločnosti Lyreco ponúkame kancelársky papier A4 a A3 vo všetkých farbách, ktoré vám pomôžu efektívne komunikovať.

Farebný papier od spoločnosti Lyreco: farba kvality

V spoločnosti Lyreco si dobre uvedomujeme dôležitosť farieb. Preto predávame iba najkvalitnejší farebný papier. Náš sortiment je naozaj široký: zelený, žltý, červený, modrý, oranžový, čierny, fluorescenčný papier... povedzte nám, čo potrebujete! V spoločnosti Lyreco si môžete vybrať farby od krvavo červenej po modrú a od zlatej po lososovo ružovú. Medzi ponúkanými farbami papiera sú pastelové farby vhodné aj na formálnu prezentáciu, jasnejšie farby ako červená a žltá, alebo jemné farby ako krémová. Ponúkame farebné papiere odolné voči svetlu a vode, všestranné papiere do kancelárie, domácnosti, do škôl a na voľný čas. Vďaka vynikajúcej nepriehľadnosti sú zaručené verné reprodukcie farieb.

Naša voľba predávať iba vysoko kvalitný papier znamená, že v našom sortimente máme značky ako Clairefontaine, Trophee a naša vlastná značka Lyreco. Keď si u nás objednávate farebný papier, viete, že z najlepších dostávate to najlepšie. Môžete predpokladať optimálnu životnosť a používateľskú príjemnosť. Takto získa každý vytlačený, napísaný alebo podpísaný dokument jasný vzhľad.

Objednajte si farebný papier u spoločnosti Lyreco už dnes.

Chcete prezentovať svoje dokumenty ešte lepšie? Vyskúšajte naše tlačiarne, tonery a atramentové kazety. Kontaktuje nás samozrejme aj ohľadom bieleho papiera alebo recyklovaného papiera na všetky účely.

V prípade akýchkoľvek otázok o našich produktoch a službách nás môžete kontaktovať e-mailom alebo telefonicky na čísle 0800 10 14 14. Samozrejme môžete kedykoľvek kontaktovať svojho obchodného zástupcu spoločnosti Lyreco.

Display in:

Grid mode List mode

You have already signed up the back in stock alert

product
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?

The best brands are on Lyreco: