We use cookies to improve our services and to make you offers related to your preferences. If you continue browsing, we will consider that you allow us to use them. You can change the settings or get more information on our Terms of use & Cookies Policy.

Close


ok
Close

Error


Please wait while processing...


Deselect All

Filter by

Category
See all
Search within these results
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = false search.facets empty = true search.facets size = 0
   

Our Partners shops

       

News

Grønn omstilling
Se hva vi gjør for å sikre den grønne omstillingen.

Se de siste prosjektene!

Siste nytt
Hold deg oppdatert med de siste produktnyhetene og Lyreco

Les mer her!

Skannere

  ( 6  products )

Skanner - finn den typen som passer for deg 

En skanner er ikke bare en skanner. For arkivering og dokumentasjon kan en skanner være et viktig verktøy til din arbeidsdag. Det finnes en rekke flotte skannere på markedet, og mange av dem ser du her på siden. Størrelsen varierer betraktelig. Og noen av dem ser ut som rene faksmaskiner, mens andre er etter hvert blitt så små at de nesten ikke tar noe plass i det hele tatt. Enkelte veier knapt 500 gram, så at dette er praktiske maskiner som kan oppbevares så å si overalt er det liten tvil om. Tenk på hvor stor kapasitet du trenger på din skanner, og også hvor stor oppløsning du er interessert i.

I sortimentet finner du derfor forskjellige typer skannere:

Planskanner
Dokumentskanner
Håndholdte skannere
Skriver med skanner

Og med forskjellige fordeler: 

Fargeskannere
Gråtone-skannere
Skanner med høy skannefrekvens
USB Hi-Speed-grensesnitt
Skann til nettsky
Dobbeltsidig utskrift (utskrift på begge sider)
Hvordan lagrer man fra en skanner? 

Når du skanner et dokument eller et bilde, har du med skannere fra både Epson og Canon mulighet til å velge å lagre eller dele det du skanner. Lagre f.eks. som PDF (dokument) eller jpg (bilde). Du kan også velge å lagre direkte på en USB-tilkoblet ekstern harddisk eller en USB-minnepinne. En annen smart mulighet er å opprette en digital kopi, som du kan sende til mottakeren via e-post direkte fra skanneren.

Hvilken betydning har skanneroppløsningen

DPI (dot pr. inch = punkter pr. tomme) er betegnelsen for en skanners eller en skrivers oppløsning. Jo høyere dpi, jo høyere detaljgrad og kvalitet på bildet. En vanlig blekk- eller laserskriver har ofte en oppløsning på 400 eller 600 dpi, men finnes også med 1200 dpi. 

I vårt sortiment med skannere finner du skannere med svært høy oppløsning, som f.eks. 9600 x 9600 dpi. En slik skanner er perfekt til å skanne f.eks. bilder som skal lagres i så høy kvalitet og nøyaktig fargegjengivelse som mulig. Finn også skannere med en lavere dpi til oppgaver der kravet til fargegjengivelse og kvalitet er mer moderat.

Hvor mange sider kan man skanne pr. minutt?

Kravet til dpi har betydning for hvor raskt skanneren din kan skanne. Fra Canon finner du skannere som ved 300 dpi kan skanne en A4-side i farger på 10 sekunder. Epsons DS-530 fargeskanner kan skanne opptil 35 sider pr. minutt og 70 bilder pr. minutt. 

Kontakt vår kunderådgivning på 21 03 03 00 for veiledning om beste skanner til deres behov.

Hva er forskjellen på en skanner og en kopimaskin?

En skanner lager en digital kopi av et ikke-digitalt produkt som f.eks. dokumenter, bilder eller filmstrimler. Det betyr at du kan ta ’kopier’ av f.eks. papirbilder, slik at de kan lagres på en ekstern harddisk eller en USB-minnepinne som et digitalt bilde. En kopimaskin kopierer f.eks. et dokument over på et annet papirark og er derfor ikke en digital løsning.

Hva er en planskanner/flatbed-skanner?

En planskanner er den fleksible løsningen hvor du både kan skanne dokumenter, men også andre formater som f.eks. bilder, kvitteringer og filmstriper/lysbilder. Du kan både skanne, kopiere, lagre som PDF og sende som e-post direkte fra skanneren.

Hva er en dokumentskanner? 

Som navnet antyder, er en dokumentskanner beregnet til å skanne dokumenter. Den er raskere enn en planskanner, til gjengjeld kan den ikke så mye annet. Med automatisk arkmating kan du skanne opptil 30 sider pr. minutt og 60 sider hvis du velger dobbeltsidig skanning. Skanner både sort/hvitt og farge. Disse modellene kan også sende direkte videre til e-post, som bilde, fil eller til server eller en nettsky-løsning. 

Skann på stedet med en håndholdt skanner

Den smarte løsningen for deg som raskt trenger å skanne dokumenter f.eks. hos en kunde eller leverandør. Enkel arkmating og strømtilkobling via USB, og du kan skanne på få minutter. Tar ikke mye plass og veier lite. Passer fint i vesken. 

Skriver med skanner

Det finnes også smarte multifunksjonsskrivere med innebygde skannere. De kan mye av det samme som en enkeltstående skanner, men tilbyr deg muligheten til å samle f.eks. skriver, skanner og faks i ett.

Lyreco – registrer deg

Dersom du ikke allerede er registrert på Lyreco anbefaler vi at du gjør dette nå. Det tar ikke mye mer enn et minutt, og fordelen er at du da får egent log-in og passord. Dermed får du også tilgang på alle prisene. Gjør du dette nå kan du være i gang i løpet av få minutter, og du vil ha full tilgang til prisene på alle våre produkter.

Som nevnt er Lyreco en av Norges desidert største nettbutikker for alt som har med kontorutstyr å gjøre. Og flere og flere ser fordelene ved å handle det de trenger til kontor og bedrift på Lyreco.no.

Raskt, sikkert og enkelt

Tenk på den tiden du sparer, og på det utvalget av produkter du vil få tilgang på. Det er smart å bli Lyreco kunde, og du kan bestille alt fra kontormøbler, papir og konvolutter, og nettopp scannere.

Registrer deg gratis hos oss nå, få tilgang til prisene på våre scannere, og legg inn en bestilling. Bestiller du innen klokken 16 mottar du skanneren allerede neste regulære arbeidsdag!

Display in:

Grid mode List mode

You have already signed up the back in stock alert

product
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?

The best brands are on Lyreco: