We use cookies to improve our services and to make you offers related to your preferences. If you continue browsing, we will consider that you allow us to use them. You can change the settings or get more information on our Terms of use & Cookies Policy.

Close


ok
Close

Error


Please wait while processing...


Deselect All

Filter by

Category
See all
Search within these results
Our Offers
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = true search.facets empty = false search.facets size = 6
Brändi / tuotemerkki
See all
Taulun pintamateriaali
Magneettinen
Taulun korkeus
See all
Taulun leveys
See all
Taulun väri
Sustainable Selection
eco-filters
   

Our Partners shops

       

News

Esitteet, kuvastot ja tarjouslehdet

Löydät täältä >

Värikasettihaku

Löydä oikea värikasetti helposti täältä >

Valkotaulut ja tarvikkeet

  ( 71  products )

Valkotaulut ja valkotaulutarvikkeet ovat vakiintunut osa toimistoja, kokoustiloja ja luokkahuoneita ympäri maailmaa. Ne tarjoavat uudelleenkäytettävän ja monipuolisen alustan ideoiden ja suunnitelmien jakamiseen, aivoriiheen ja opettamiseen. Valkotaulun tehokkuus määräytyy suurelta osin käytettyjen tarvikkeiden perusteella. Tarvikkeet, kuten tussit, pyyhkimet, magneetit ja puhdistusaineet, parantavat valkotaulun toiminnallisuutta ja käyttöikää.

Valkotaulutarvikkeiden hyödyt

Valkotaulutarvikkeet ovat keskeisiä maksimoimaan valkotaulun hyödyllisyyden. Ne voivat muuttaa yksinkertaisen valkotaulun dynaamiseksi työkaluksi viestintään ja yhteistyöhön. Esimerkiksi tussit eivät ole vain kirjoitusvälineitä. Niitä voidaan käyttää tiedon värikoodaamiseen, mikä tekee tiedosta helpommin ymmärrettävää ja muistettavaa. Pyyhkimet ja puhdistusaineet auttavat ylläpitämään valkotaulun puhtautta ja pitkäikäisyyttä. Ne takaavat selkeän ja puhtaan pinnan jokaiselle uudelle ideallesi tai oppitunnille. Muut tarvikkeet, kuten magneetit ja ruudukot, voivat lisätä valkotaulun toiminnallisuutta, tehden siitä monipuolisen työkalun eri ympäristöissä.

Pienet valkotaulut: suosittu vaihtoehto

Pienet valkotaulut, joiden leveys yleensä alkaa mitasta 60 cm, tarjoavat monipuolista käyttömukavuutta ja tehokkuutta sekä henkilökohtaiseen että ryhmäkäyttöön. Pienten valkotaulujen kompakti koko mahdollistaa helpon siirrettävyyden ja asennuksen pieniin tiloihin, kuten toimistoihin, opiskelijahuoneisiin tai kotien työtiloihin. Tällaiset taulut ovat erityisen hyödyllisiä muistiinpanojen tekemiseen, päivittäisten tehtävien visualisointiin ja nopeiden ideoiden kirjaamiseen.

Pieni valkotaulu on myös käytännöllinen väline pienryhmätyöskentelyyn ja keskustelujen tukemiseen, sillä se kannustaa interaktiivisuuteen ja ideoiden jakamiseen pienissä ryhmissä. Koska ne ovat kustannustehokkaita, pienet valkotaulut sopivat mainiosti myös koulujen ja pienten yritysten budjetteihin, tuoden joustavuutta ilman suuria taloudellisia sijoituksia. Lisäksi niiden käyttö esityksissä tukee tehokkaasti visuaalista kommunikointia, mikä tekee niistä arvokkaan työkalun kokouksissa ja koulutustilanteissa. Pienet valkotaulut eivät ainoastaan paranna kommunikaatiota ja organisaatiota eri ympäristöissä, vaan myös edistävät luovuuden ja yhteistyön kehittymistä, tehden niistä korvaamattoman resurssin nykyaikaisessa työ- ja oppimisympäristössä. Valikoimamme valkotaulujen mitat löydät sivun reunan suodattimista. Valitse sopiva leveys tai korkeus, ja löydä tiloihinne juuri sopiva vaihtoehto.

Pyörillä varustetut valkotaulut

Pyörillä varustetut valkotaulut tarjoavat erinomaisia etuja monipuolisuudesta ja liikuteltavuudesta käyttömukavuuteen eri ympäristöissä. Pyörillä varustettujen valkotaulujen edut nousevat esiin dynaamisissa työtiloissa, joissa tarvitaan joustavuutta ja muunneltavuutta. Pyörät mahdollistavat taulun helpon siirtämisen huoneesta toiseen, mikä on erityisen hyödyllistä monitoimistoissa tai koulutustiloissa, jossa taulun käyttötarve vaihtelee eri ryhmien ja tilanteiden mukaan. Helppo liikuteltavuus sallii myös tilojen tehokkaamman käytön. Esimerkiksi suurissa avokonttoreissa tai konferenssitiloissa pyörällinen valkotaulu voidaan tuoda esiin tarpeen mukaan ja siirtää sivuun, kun se ei ole käytössä. Pyörillä varustetut valkotaulut ovat käyttökelpoisia myös tiloissa, joissa on rajoitetusti seinätilaa. Liikuteltavuus lisää tilojen monikäyttöisyyttä ilman, että pysyviä asennuksia tarvitaan.

Magneettiset valkotaulut: lisää toiminnallisuuksia

Magneettiset valkotaulut tarjoavat lisätoiminnallisuutta. Ne mahdollistavat muistiinpanojen, dokumenttien tai muiden materiaalien helposti kiinnittämisen suoraan taululle. Tämä ominaisuus parantaa järjestystä ja saatavuutta. Se mahdollistaa myös interaktiivisemman ja kiinnostavamman esitys- tai opetuskokemuksen. Lisäksi magneettiset valkotaulut ovat yhteensopivia useiden magneettisten valkotaulutarvikkeiden kanssa, laajentaen niiden käyttömahdollisuuksia.

Valkotaulun puhdistus: keskeisimmät asiat

Valkotaulun puhdistaminen on tärkeää pitää esitystilat siisteinä ja taulun käyttöikä pitkänä. Tässä muutamia keskeisiä asioita valkotaulun puhdistuksesta ja puhdistusaineista:

  1. Säännöllinen kuivapyyhintä: Käytä taulupyyhintä tai kuivaa liinaa poistaaksesi kevyet kirjoitukset ja pölyn taululta päivittäin.
  2. Märkäpuhdistus: Käytä valkotaululle tarkoitettua puhdistusainetta tai mietoa saippualiuosta viikoittain syvempää puhdistusta varten. Tämä auttaa poistamaan pinttyneemmät musteet ja tahrat.
  3. Perusteellinen puhdistus: Jos taululle on kertynyt vaikeita tahroja, kuten pysyviä merkintöjä, käytä erikoispuhdistusaineita tai alkoholia niiden poistoon. Testaa aina ensin pienellä alueella.
  4. Vältä hankaavia aineita: Älä käytä hankaavia sieniä tai puhdistusaineita, jotka voivat naarmuttaa taulun pintaa.

Valkotaulun märkäpyyhintä

  1. Erityiset valkotaulun puhdistusaineet: Valikoimastamme löydät valkotauluille suunniteltuja puhdistussuihkeita, vaahtoja ja pyyhkeitä, jotka ovat tehokkaita ja ennen kaikkea turvallisia käyttää. Valikoimamme valkotaulun puhdistusaineet ovat suunniteltu poistamaan tehokkaasti valkotaulun musteita ja muita likoja vahingoittamatta taulun pintaa.
  2. Kotitekoiset ratkaisut: Voit käyttää myös miedosti laimennettua etikkaa tai isopropyylialkoholia. Nämä ovat hyviä vaihtoehtoja tilanteissa, joissa kaupallisia puhdistusaineita ei ole saatavilla.
  3. Vältä vahingollisia aineita: Älä käytä asetonia, valkaisuainetta tai muita voimakkaita kemikaaleja, jotka voivat vahingoittaa taulun pintaa tai jättää siihen pysyviä tahroja.

Valkotaulun kuivapyyhintä

Valkotaulun pyyhkimet ovat ratkaisevan tärkeitä pitämään kirjoituspinnan puhtaana. Ne ovat saatavilla eri tyypeissä, perinteisistä huopapyyhkimistä tarkkuuspyyhkimiin. Pyyhkimen valinta voi merkittävästi vaikuttaa valkotaulusi käyttöikään ja ulkonäköön. Pyyhkimien säännöllinen puhdistus on myös olennaista värin kertymisen ja tahrojen estämiseksi. Laadukkaan pyyhkimen investointi ja sen asianmukainen ylläpito voivat parantaa valkotaulukokemustasi. Se varmistaa puhtaan, kirkkaan pinnan jokaiselle käytölle.

Vinkkejä kuivapyyhintään:

  1. Hellävarainen pyyhkiminen: Pyyhi valkotaulua kevyesti, jotta vältät naarmuttamasta pintaa. Kovakourainen pyyhintä voi vahingoittaa taulun kiiltävää pintaa.
  2. Systemaattinen pyyhkiminen: Aloita pyyhkiminen ylhäältä alas ja vasemmalta oikealle, jotta muste ei leviä puhtaalle alueelle.
  3. Säännöllinen pyyhkimen puhdistus: Puhdista pyyhin tai liina säännöllisesti, jotta se ei levitä vanhaa mustetta takaisin taululle. Tämä voidaan tehdä ravistelemalla pyyhintä roskakorin yllä tai pesemällä liinat pesukoneessa.
  4. Pinttymien ehkäisy: Kuivapyyhi taulu aina käytön jälkeen, jotta muste ei ehtisi kuivua ja pinttyä. Jos muste on ehtinyt pinttyä, saatat tarvita märkäpuhdistusta.

Valkotaulumagneetit: monipuolisuutta työskentelyyn

Valkotaulumagneetit lisäävät taulun toiminnallisuutta. Magneetit mahdollistavat esimerkiksi muistiinpanojen kiinnittämisen suoraan taululle, parantaen visuaalisia esityksiä. Voit käyttää magneetteja esimerkiksi muistilappujen, asiakirjojen tai kuvien kiinnittämiseen metallipintaisiin valkotauluihin. Magneetit auttavat pitämään tärkeät tiedot näkyvillä ja helposti muutettavassa muodossa, mikä tehostaa työskentelyä ja edistää ryhmätyön sujuvuutta.

Eri värisiä valkotaulumagneetteja käyttämällä voi luoda visuaalisesti erottuvia ja tehokkaita järjestelmiä informaation kategorisointiin ja priorisointiin. Värikoodaus auttaa nopeasti tunnistamaan tehtävien tilan, vastuualueet tai tärkeysjärjestyksen, mikä parantaa tehokkuutta ja selkeyttä.

Valkotaulutussi: näin valitset sopivan

Oikeanlaisen valkotaulutussin valinta voi merkittävästi vaikuttaa esityksiesi selkeyteen. Sopiva tussi varmistaa tekstin luettavuuden ja näkyvyyden, myös kauempaa. Tussien kärkiä on saatavana eri kokoisina. Hienot kärjet soveltuvat yksityiskohtaiseen kirjoittamiseen, kun taas leveät kärjet sopivat paremmin selkeään ja näkyvään tekstiin. Värivalikoima on myös tärkeä tekijä. Eri värejä voidaan käyttää tiedon kategorisointiin, mikä tekee tiedosta helpommin sulatettavaa.

Turvallisuus, ympäristö ja mukavuus ovat tärkeitä valkotaulutusseja valittaessa. Suosittelemme käyttämään myrkyttömiä ja hajuttomia tusseja, erityisesti suljetuissa tiloissa. Nämä tussit takaavat turvallisen ja miellyttävän ympäristön kaikille käyttäjille.

Yhteenveto: valkotaulun käytön maksimointi laadukkailla tarvikkeilla

Laadukkaiden valkotaulutarvikkeiden investointi voi merkittävästi parantaa valkotaulun käyttökokemustasi. Oikeat tussit, pyyhkimet ja puhdistusratkaisut voivat varmistaa selkeät, eloisat esitykset ja pidentää valkotaulusi ikää. Lisäksi tarvikkeet, kuten magneettiset kiinnikkeet ja interaktiiviset työkalut, voivat lisätä valkotaulusi monipuolisuutta. Ne voivat muuttaa sen dynaamiseksi alustaksi yhteistyöhön ja luovuuteen.

Lopuksi, muista, että oikeat valkotaulutarvikkeet ovat olennaisia uuden valkotaulusi potentiaalin maksimoimiseksi. Ne voivat parantaa toiminnallisuutta, pidentää käyttöikää ja nostaa kokonaiskäyttökokemusta.

Display in:

Grid mode List mode

You have already signed up the back in stock alert

product
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?
product

ELIX valkotaulupyyhin

Ref: 16.148.758
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?

The best brands are on Lyreco:

Nobo
Bic
Energizer
Pilot