We use cookies to improve our services and to make you offers related to your preferences. If you continue browsing, we will consider that you allow us to use them. You can change the settings or get more information on our Terms of use & Cookies Policy.

Close


ok
Close

Error


Please wait while processing...


Vítejte v úklidovém systému
Jsme rádi, že vás pro úklid vašeho zařízení zaujal jednoduchý, účinný a bezpečný systém P&G Professional. Tento systém vám přináší kompletní řešení profesionální řady značek Jar, Mr. Proper a Ariel pro účinné mytí nádobí, odstraňování nečistot a praní prádla.
Na této stránce naleznete materiály, které vám pomohou jednoduše začít a pomohou vašim zaměstnancům správně, bezpečně a efektivně používat výrobky profesionální řady v souladu s hygienickými požadavky.
Tyto materiály doporučujeme umístit na dobře viditelné místo poblíž výrobků a oblastí úklidu.
Bezpečnostní a produktové listy naleznete v detailu u jednotlivých výrobků v e-shopu Lyreco.

Chcete vědět, které výrobky použít na úklid konkrétní plochy nebo prostoru?

Stáhněte si brožuru návodů a zjistěte, se kterými výrobky P&G Professional uklidíte různé typy prostor – od recepce přes kancelář, jídelnu, kuchyňku až po toaletu. Jednoduše, účinně a bezpečně.

Nabídka výrobků P&G

Sanitační plány a návody

Stáhněte si materiály, které vám pomohou při úklidu! V sanitačních plánech naleznete informace jak a kde jednotlivé výrobky používat, klasifikace nebezpečnosti, u dezinfekčních výrobků jsou uvedeny účinné dezinfekční látky i doba jejich působení. Všechny materiály vám poslouží nejen při úklidu, ale také při různých hygienických kontrolách.

The best brands are on Lyreco: