We use cookies to improve our services and to make you offers related to your preferences. If you continue browsing, we will consider that you allow us to use them. You can change the settings or get more information on our Terms of use & Cookies Policy.

Close


ok
Close

Error


Please wait while processing...


P&G Professional
Sme radi, že vás na upratovanie vášho zariadenia zaujal jednoduchý, účinný a bezpečný systém P&G Professional. Tento systém vám prináša kompletné riešenie profesionálneho radu značiek Jar, Mr. Proper a Ariel pre účinné umývanie riadu, odstraňovanie nečistôt a pranie bielizne.
Na tejto stránke nájdete materiály, ktoré vám pomôžu jednoducho začať a pomôžu vašim zamestnancom správne, bezpečne a efektívne používať výrobky profesionálneho radu v súlade s hygienickými požiadavkami.
Tieto materiály odporúčame umiestniť na dobre viditeľné miesto v blízkosti výrobkov a oblastí upratovania.
Bezpečnostné a produktové listy nájdete v detaile pri jednotlivých výrobkoch v e-shope Lyreco.

Chcete vedieť, ktoré výrobky použiť na upratovanie konkrétnej plochy alebo priestoru?

Stiahnite si brožúru návodov a zistite, s ktorými výrobkami P&G Professional upratáte rôzne typy priestorov – od recepcie cez kanceláriu, jedáleň, kuchynku až po toaletu. Jednoducho, účinne a bezpečne.

Ponuka výrobkov P&G

Sanitačné plány a návody

Stiahnite si materiály, ktoré vám pomôžu pri upratovaní! V sanitačných plánoch nájdete informácie ako a kde jednotlivé výrobky používať, klasifikáciu nebezpečnosti, u dezinfekčných výrobkov sú uvedené účinné dezinfekčné látky aj doba ich pôsobenia. Všetky materiály vám poslúžia nielen pri upratovaní, ale aj pri rôznych hygienických kontrolách.

The best brands are on Lyreco: