We use cookies to improve our services and to make you offers related to your preferences. If you continue browsing, we will consider that you allow us to use them. You can change the settings or get more information on our Terms of use & Cookies Policy.

Close


ok
Close

Error


Please wait while processing...


Deselect All

Filter by

Category
See all
Search within these results
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = false search.facets empty = true search.facets size = 0
   

Our Partners shops

       

News

Grønn omstilling
Se hva vi gjør for å sikre den grønne omstillingen.

Se de siste prosjektene!

Siste nytt
Hold deg oppdatert med de siste produktnyhetene og Lyreco

Les mer her!

Luftrensere

  ( 9  products )

Skap et bedre inneklima med en luftrenser 

Et godt inneklima er av stor betydning for medarbeidernes effektivitet, trivsel og helse, og det kan en luftrenser hjelpe med. Vi fører luftrensere fra merket Fellowes, som tilbyr luftrensere til rom fra 90 - 140 kvadratmeter. Vi har samlet svar på de mest vanlige spørsmålene om luftrensere her:

Hva er en luftrenser? 

En luftrenser er en maskin som optimaliserer luftkvaliteten ved å fjerne støv og partikler fra luften. Den fjerner effektivt 99,97 % av luftbårne partikler helt ned til 0,3 µ, inkludert pollen, mikrober, allergener og sigarettrøyk. Dere vil oppleve en økt luftgjennomstrømning på opptil 50 %, noe som gir en ren og renset luft i lokalet. 

Kan en luftrenser fjerne sigarettrøyk? 

Ja. En luftrenser fjerner lukten av sigarettrøyk og kan derfor være med til å forbedre inneklimaet på kontoret både vesentlig og raskt. I tillegg fjerner en luftrenser også pollen og filtrerer virus, bakterier og influensa fra luften. Lider noen av kollegaene av allergi eller astma, er en luftrenser også en god investering, da den også fjerner husstøvmidd og soppsporer. Det er godt for både helsen og inneklimaet.

Hvordan virker en luftrenser? 

Via en støysvak ventilator skaper luftrenseren økt luftsirkulasjon i lokalet. Luften suges gjennom luftfilteret og renses for støv og partikler slik at returluften er ren.

Det bør du vite om Fellowes luftrensere: 

  • AeraSafe™ antimikrobielt filter – innebygd beskyttelse mot luktfremkallende bakterier, mugg og sopp. 
  • AeraSmart™-sensoren overvåker luftkvaliteten og justerer automatisk ventilatorhastigheten for å holde luften ren. Farger viser hvor ren luften er. 
  • Er svært støysvak. 

Hva gjør et hepa-filter og et kullfilter? 

HEPA-filteret i en luftrenser oppfanger alle partikler og sørger for at de ikke blir resirkulert i rommet. Kullfilteret fjerner lukt, fanger opp store luftbårne partikler og hemmer veksten av bakterier ved en antimikrobiell behandling m.m. I luftrenseren er det en indikator for når dere bør skifte kull- og HEPA-filteret. Likevel anbefaler Fellowes at HEPA-filteret skiftes hver 12. måned og kullfilteret hver 3. måned for å sikre så optimalt inneklima som mulig. HEPA- og kullfiltre kan dere også kjøpe i nettbutikken. Husk at vi leverer fra hverdag til hverdag ved bestilling innen kl. 16. 

Hvor plasserer dere best en luftrenser i rommet? 

Plasser gjerne luftrenseren nært på der dere oppholder dere til daglig. Fordi den er støysvak, vil dere ikke legge merke til den. Med en vekt på under 7 kg er en luftrenser enkel å flytte rundt på. Avhengig av antall kvadratmeter og medarbeidere trenger dere derfor ikke kjøpe en til hvert rom, men kan variere plasseringen alt etter behovet. 

Suppler med en ventilator 

På en varm sommerdag kan det være behagelig å supplere en luftrenser med en ventilator for kjølig og frisk luft. Se vårt utvalg av ventilatorer her.

Priser 

Opprett en gratis påloggings-ID og få mange fordeler: 

  • Se alle priser og onlinetilbud  
  • Bestill varer med levering neste dag 
  • Legg varer i kurven fortløpende og bestem selv leveringsdag

 Vi lover deg 

√ Bestill innen kl. 16, og vi leverer neste arbeidsdag i det meste av landet 

√ Gratis levering ved kjøp over 500 kroner 

√ Gratis retur innen 30 dager i ubrutt emballasje  

Spørsmål? 

Ring 21 03 03 00 alle hverdager fra kl. 8 til 16.30, og rådgiverne våre er klare til å svare deg

Display in:

Grid mode List mode

You have already signed up the back in stock alert

product
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?

The best brands are on Lyreco: