We use cookies to improve our services and to make you offers related to your preferences. If you continue browsing, we will consider that you allow us to use them. You can change the settings or get more information on our Terms of use & Cookies Policy.

Close


ok
Close

Error


Please wait while processing...


ergonomia
ergonomia

Kipeytyykö alaselkä? 

Kokeile työskennellä välillä seisten.

Liiallinen istuminen ei koskaan ole hyväksi – etenkään kotitoimistossa, jossa työergonomia ei ole paras mahdollinen. 

Ehkäise ongelmia ergonomiavinkkiemme avulla.

Ensimmäisessä osassa esittelemme keinoja välttää liiallista istumista.  Pitkäaikainen paikallaan istuminen voi aiheuttaa selkävaivoja, sillä se lisää alaselän välilevypainetta ja estää välilevyjen verenkiertoa. 

SUOSITTELEMME

ergonomia

Rasittuuko hiirikätesi? 

Tarkista, että hiiri liikkuu kevyesti.

Olkapään ja käsivarren rasittumiseen saattaa löytyä niinkin yllättävä syy kuin huonosti liukuva hiirimatto tai vääränlaiset hiiren asetukset. Silloin hiiren liikuttaminen tuntuu työläältä tai vaatii suuria liikeratoja.

Jos olet vannoutunut perinteisen hiiren käyttäjä, tarvitset hyvän hiirimaton. Samalla hiirikäden ergonomia kannattaa laittaa kuntoon! Rannetuellinen hiirimatto auttaa pitämään ranteesi suorana ja geelimäinen pehmuste tuntuu miellyttävämmältä kuin kova työpöydän pinta. 

SUOSITTELEMME

Kärsitkö pääkivusta?

Vähennä silmien ja niskan rasitusta.

Kotikonttorin ergonomia ja valaistus tuskin ovat toimiston tasoa. Jos näyttö on liian matalalla, ryhti menee helposti lysyyn. Pieneltä läppärinnäytöltä tihrustaminen ja huono valaistus aiheuttavat näkemisen haasteita. Moni oireilee päänsäryllä.

Paranna kotitoimistosi valaistusta hyvällä pöytälampulla. Jos käytössäsi on vain läppäri, satsaa joko ulkoiseen näyttöön tai näppäimistöön, jotta saat molemmat ergonomiselle korkeudelle. Näytönvarsi antaa näytölle lisää säätövaraa. 

ergonomia

SUOSITTELEMME

You have already signed up the back in stock alert

ergonomia

Toimiva työergonomia

Toimiva työergonomia on tärkeä osa työssä viihtyvyyttä ja työn tehokkuutta. Tutustu ergonomisiin ratkaisuihimme niin toimistotyössä, etätyöpistellä kuin liikkuvassakin työssä:

Lue lisää

The best brands are on Lyreco:

Nobo
Bic
Energizer
Pilot