We use cookies to improve our services and to make you offers related to your preferences. If you continue browsing, we will consider that you allow us to use them. You can change the settings or get more information on our Terms of use & Cookies Policy.

Close


ok
Close

Error


Please wait while processing...


Deselect All

Filter by

Category
See all
Search within these results
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = false search.facets empty = true search.facets size = 0
   

Our Partners shops

       

News

Grønn omstilling
Se hva vi gjør for å sikre den grønne omstillingen.

Se de siste prosjektene!

Siste nytt
Hold deg oppdatert med de siste produktnyhetene og Lyreco

Les mer her!

Merkelapper

  ( 8  products )

Flotte manilamerker i naturfarge

Manilamerker er perfekte til gavemerker og prismerking. Andre bruker dem som bordkort og til, på en dekorativ måte, å navngi innhold på bokser med f.eks. te eller andre matvarer. Faktisk er det bare fantasien som setter grenser for hva du kan bruke manilamerker til, fordi de 2 kuttede hjørnene gir både en innbydende og rustikk look. Bruk f.eks. sisal- eller hampesnor til å binde et manilamerke rundt både pakker, krukker og mye annet. Det brune, rå garnet passer godt til naturfargen på merket, som har hullforsterkning med kartongring.

Hvorfor kalles det manilamerker? 

Opprinnelig ble manilamerker produsert av manilahamp og brukt til å navngi forsendelser. Manilahamp dyrkes på Filippinene hvor hovedstaden heter Manila, og slik oppstod navnet. Den karakteristiske naturlige fargen har gitt navn til fargen ’Manila’. I dag produseres manilamerker av papirmasse og kartong.

Hva er manilamerker laget av? 

Manilamerkene i vårt sortiment er fremstilt av naturfarget 200 g kartong av 100 % resirkulerte fibre. Så vil du gjerne skåne miljøet samtidig med at du kan pakke inn flott og lekkert, så er manilamerker det du må ha.

Fakta om manilamerkene våre 

Manilamerkene fås i tre størrelser (small, medium, large): 

40 x 80 mm
50 x 100 mm
60 x 120 mm 

De leveres i esker á 1000 stk., slik at du ikke går tom med det samme. 

Pakk flott inn med farget eller brunt gavepapir

Manilamerker er takknemlige å bruke til innpakning fordi de kan passe til mye forskjellig. Prøv f.eks. å kombinere det klassiske manilamerket med noe vakkert, farget gavepapir og et fargerikt gavebånd, som gir noen gode kontraster. Leter du etter noe naturfarget, er det en sikker vinner å bruke brunt innpakningspapir i kombinasjon med et manilamerker og sisalgarn. Du kan evt. la kanten av et stykke fint silkepapir stikke ut under innpakningspapiret, som også vil gi en flott kontrast sammen med manilamerket. Fortsett stilen ved å skrive med f.eks. en kalligrafipenn som gir skriften flotte strøk. Se ellers vårt fulle utvalg av skriveredskaper i mange farger.

Merkelapper i alle varianter

Legg merke til at vi selvsagt har flere typer etiketter. Så om du ser etter etiketter og ikke merkelapper kan du bare klikke deg videre. Vi har mer enn 100 forskjellige etiketter for all slags merking der – spesielt aktuelt er nok etiketter til forsendelser, men vi har jo en rekke andre etiketter i forskjellige former for en rekke formål. Men når det gjelder merkelapper er det altså i hovedsak to typer merkelapper du finner: Merkelapper til pistol, og løse merkelapper en kan skrive prisene manuelt på. Dersom du ennå ikke har en merkepistol, men gjerne kunne tenke deg en skal du se nærmere på vår Avery-pistol. Det er en høykvalitets merkepistol som holder lenge.

Priser 

Opprett en gratis påloggings-ID og få mange fordeler: 

Se alle priser og onlinetilbud
Bestill varer med levering neste virkedag
Legg varer i kurven fortløpende og bestem selv leveringsdag 

Vi lover deg 

√ Bestill innen kl. 16, og vi leverer neste arbeidsdag i det meste av landet 

√ Gratis levering ved kjøp over 500 kroner 

√ Gratis retur innen 30 dager i ubrutt emballasje

Spørsmål? 

Ring 21 03 03 00 alle hverdager fra kl. 8 til 16.30, og rådgiverne våre er klare til å svare deg!

Display in:

Grid mode List mode

You have already signed up the back in stock alert

The best brands are on Lyreco: