We use cookies to improve our services and to make you offers related to your preferences. If you continue browsing, we will consider that you allow us to use them. You can change the settings or get more information on our Terms of use & Cookies Policy.

Close


ok
Close

Error


Please wait while processing...


Deselect All

Filter by

Category
See all
Search within these results
search.totalHits > 0 = true user.userSettings.cmsSettings.facetEnable = true search.displayFacetBlock = false search.facets empty = true search.facets size = 0
   

Our Partners shops

       

News

Grön omställning
Se vad vi gör för att säkerställa en grön omställning.

Se de senaste projekten!

Senaste nytt
Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna om produkter och från Lyreco Group.

Läs mer här!

Namnskyltar och hållare

  ( 10  products )

Köp textilhalsband och korthållare hos Lyreco 

Korthållare och textilhalsband används av många företag som vill hjälpa sina medarbetare att hålla reda på nycklar eller för att tillfälligt ge gäster ID-kort. Med en korthållare eller ett textilhalsband kan du alltid ha på dig ditt ID-kort eller dina nycklar utan att behöva ha dem i byxfickan eller leta efter dem i väskan. 

Har du lagt ner mycket arbete på att utforma din namnbricka och kanske till och med märkt den med en logotyp, så vill du förmodligen att den ska hålla länge och dessutom se bra ut. Därför är det viktigt med en id korthållare av hög kvalitet.

Om du inte väljer lämplig design på id korthållare för din namnbricka kan det till exempel betyda att ditt namn inte syns tillräckligt bra eller att den inte ger din namnbricka ett tillräckligt skydd. Det finns flera olika modeller av id korthållare.

Vad används en korthållare till?  

En korthållare används för att förvara ditt ID-kort nära till hands, vilket är mycket smidigt om du arbetar på en plats där det krävs ett åtkomstkort för att komma in och ut.

Det finns två olika typer av korthållare. 

  • En där korthållaren fästs i byxorna, arbetskläderna eller liknande
  • Och en med snöre eller textilhalsband så att du kan ha ditt kort runt halsen

Du kan välja mellan en korthållare som sätts fast i kläderna med en säkerhetsnål eller en korthållare med jojo-funktion som fästs med en klämma på t.ex. jackan eller byxorna.

Viktiga egenskaper hos en id korthållare

Det är viktigt att en id korthållare är hållbar, så att den kan stå emot tuffare tag och användning under längre tid. Det är bra om hållaren är uppbyggd så att den skyddar märket eller innehållet. Om du ska bära din id korthållare utomhus, är det även bra om den kan stå emot regn och rusk.

Prova en korthållare med jojo-funktion 

En korthållare med jojo har ett hjul i ändan med upprullat snöre i som gör att du kan dra ut ditt åtkomstkort till kortläsaren på t.ex. dörren eller väggen och sedan bara släppa det. Det sparar dig mycket tid i vardagen om du ofta använder nycklar eller åtkomstkort eftersom du inte behöver leta fram kortet eller ta av dig textilhalsbandet varje gång du ska använda det.  

Korthållare på jojo finns antingen med textilhalsband att ha runt halsen eller med ett metallclips på baksidan av jojon som kan fästas i t.ex. ditt bälte, skjortan eller linningen. Jojo-funktionen tillåter att kortet dras ut ca 80 cm. 

Vad är ett textilhalsband? 

Ett textilhalsband kallas även för nyckelband. Det är avsett att hängas runt halsen så att man hela tiden har sina nycklar nära till hands. Vi har textilhalsband med karbinhake som är enkla att använda för att snabbt fästa och ta loss nycklar. Med ett textilhalsband kan du vara säker på att alltid ha dina nycklar nära till hands. 

Nyckelband eller textilhalsband med säkerhetslås är en smart lösning som garanterar att textilhalsbandet öppnar sig om det t.ex. fastnar i något och drar i din hals för mycket. Det går inte sönder, det är bara att klicka ihop det igen.

Ett smidigt sätt att bära din namnbricka är med hjälp av ett Durable textilband. Ett textilband hänger du runt halsen och på så sätt tappar du aldrig bort din namnskylt. Detta svarta halssnöre är försedd med både ett säkerhetslås och en karbinhake, och passar till att hänga Durable namnskyltar med hål eller till exempel nycklar.

Ett annat textilband är Durable nyckelhängare, som består av en svart silkeslen halsrem med säkerhetslås. Denna id korthållare består av 15 mm bred karbinhake i metall, vilket gör att korthållaren sitter fast ordentligt. Den passar till alla Durables namnskyltar med hål.

Köp och designa dina egna visitkort för textilhalsband och korthållare 

I vår webbshop hittar du också visitkort för skrivare. Med dem kan du enkelt skriva ut dina egna professionella visitkort med en tjocklek som motsvarar tryckeritryckta visitkort. Visitkorten kan användas med både laser-, färglaser- och inkjetskrivare och finns att få i matt och blankt utförande.  

Du kan enkelt designa och skriva ut dina visitkort med Averys mjukvara Design & Print som du hittar online.

Dina personliga visitkort kan sättas i våra smarta textilhalsband eller korthållare så att du kan ha dem nära till hands under t.ex. företagsbesök, mässor eller liknande. 

Namnskyltar för evenemang, bordskort och andra smarta skyltar 

På vår hemsida hittar du massor av olika sorters skyltar. Utöver korthållare och visitkort hittar du även smarta namnskyltar, bordskort, dörrskyltar och piktogram. Piktogramskyltar kan bland annat användas för att markera ut toaletter eller rökfria områden. Dörrskyltar är smarta att använda på företag med många lokaler, däribland möteslokaler. Dörrskyltarna kan enkelt användas för att indikera om rummet är ledigt eller upptaget. 

Ring vår kundrådgivning på 036-198900 om du vill få hjälp med att välja rätt textilhalsband eller korthållare för dig.

Hur snabbt levererar vi?

Beställningar som läggs innan kl. 16.00 levereras nästa vardag med undantag för vissa beställningsvaror, vilket framgår av produktinformationen. 

Display in:

Grid mode List mode

You have already signed up the back in stock alert

product
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?
product
Already customer or become customer?

The best brands are on Lyreco: